TEAM PIT

TEAM PIT is opgericht in 2018 door de teamleden Marjolijn, Nick en Mark.

Nick
Sinds ik mij kan heugen heb ik mij altijd bezig gehouden met sport. Altijd buiten, heerlijk in de natuur maar ook de drang om mijzelf altijd te verbeteren. In eerste instantie was deze uitdaging schaatsen en inline-skaten, een liefde die nooit meer over zal gaan.

 
Inmiddels is wielrennen mijn grootste hobby en de passie hiervoor is nog steeds groeiende.  Afzien tijdens de trainingen in de duinen of de polders rondom Haarlem en hard koersen in de criteriums in de buurt! Hier krijg ik energie van!

 

Marjolijn 
Ik kan me geen leven zonder sport indenken. Ik vind wielrennen geweldig omdat het op ieder gewenst moment kan, omdat je letterlijk je hoofd leeg fietst en omdat je op prachtige plekken komt. Het liefste beklim ik bergen, met of zonder fiets,  lekker afzien en voldaan boven op een top staan. Misschien komt dit toch een beetje door mijn roots die liggen in het mooie Zuid-Limburg.

Of ik nu fiets met mijn club vrouwenwielrennen Den Bosch, een gezellig ritje met een vriendin maak of alleen met mijn Cervélo op pad ben ik kom altijd gelukkig en met meer PIT terug!

 

Mark (links op de foto)
Opgegroeid met sport! Voetbal, shorttrack, langebaanschaatsen, skeeleren en uiteindelijk marathonschaatser. Details in materiaal vinden waar winst geboekt kon worden was voor mij een leuke bezigheid in de vrije uurtjes op trainingskamp.