Retourbeleid

Retourneren

Indien je onverhoopt niet geheel tevreden bent met je product kan je bij TEAM PIT je artikel ruilen. Stuur een mailtje naar TEAM PIT en wij helpen je verder.

Om in aanmerking te komen voor het ruilen van je order moet voldaan worden aan de volgende criteria: 

  • Het artikel moet ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin je het hebt ontvangen
  • Het artikel moet vergezeld zijn van de originele verpakking en de originele labels
  • Je hebt 30 dagen na ontvangst de tijd om het product te ruilen
  • Het artikel kan enkel geretourneerd worden middels de bij het digitale orderbevestiging geleverde retourformulier. Het retourformulier dient volledig te worden ingevuld

Indien je niet voldoet aan bovenstaande criteria kan het product niet geruild worden. 

Als je een artikel wilt ruilen zijn de kosten voor rekening van de zender. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren artikel ligt bij de afzender. TEAM PIT is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. TEAM PIT adviseert je dan ook om het artikel per aangetekende post te verzenden.

PIT Service
TEAM PIT doet zijn uiterste beste om het retourproces zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Indien je uiterlijk binnen 5 dagen na verzending, neem dan contact met ons op via info@team-pit.com

Beschadigde artikelen
Onze controle op de kwaliteit van de geleverde producten is zeer zorgvuldig. Mocht je onverhoopt toch een beschadigd of defect product ontvangen, mail dan een foto van de schade met een toelichting naar info@team-pit.com zodat wij het product kunnen vervangen.