PIT Story

-Pain is Temporary-

Energie, karakter, kracht, leven en ruggengraat 

twee verschillende enthousiaste persoonlijkheden die elkaar aanvullen en samen tot de beste ideeën komen.

1 team, 1 taak, 1 merk, maakt TEAM PIT

Spontaan ontstond het sportieve idee om onze eigen wielerkleding te gaan produceren. Spontaan, maar vanaf dag 1 wel heel gedreven en georganiseerd. Wij zijn betrouwbaar en geven niet op. 

Wij zijn PIT begonnen omdat we onze onbegrensde liefde voor sport, fietsen en kleding delen en wij deze liefde willen laten terugkomen in een uniek product. Een product dat volledig voldoet aan de wensen van een recreatieve of prestatiegerichte fietser. Onze fietskleding is kwalitatief, persoonlijk, stijlvol, innovatief, duurzaam en optimaal door minimaal te zijn. 

Al snel zijn wij er achter gekomen dat wij de schaats- en skeelerwereld ook een fantastisch product kunnen bieden. Onze jarenlange ervaring en kennis en ons enthousiasme voor deze sporten maken dan ook dat wij hebben besloten onze doelgroep te verbreden. Inmiddels hebben wij al de nodige teams en clubs van een PIT pak mogen voorzien.   

Ideeën worden werkelijkheid en wij beloven PIT in de sportkledij. 

PIT biedt prachtige, unieke designs voor iedere doelgroep en elk niveau. 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons product en naar onze ideeën? Blijf ons volgen via Instagram en Facebook en check regelmatig onze website. 


TEAM PIT